Menu Classic

Menu Classic



Sammensæt din tre-retters menu ud fra nedenstående:

 

Forretter

 

Hvidvinsdampede kinarejer i urte-/hvidvindssauce.

Røget laks med stuvet spinat samt sprøde urter.

Kold avokadosuppe med ristede bacontern og brødcroutoner.

Løgrom med ristet brød og krydret cremefraiche.

Hjemmelavede tarteletter m./høns i asparges.

Hjemmelavet hønsesalat.


Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

 

 

Hovedretter


Kalvesteg m./ grøntsager, skysauce og smørstegte kartofler.

Gammeldags oksesteg m./ brunede løg, sødt og surt, små stegte kartofler og grøntsager.

Svinekam m./ brunede og hvide kartofler, rødkål, franske kartofler, asier, sauce.

Kalvesteg stegt som vildt m./ halve æbler, Waldorfsalat, sødt og surt, hvide kartofler, vildtsauce.

Baconstegt kalkunfilet serveret m. grøntsager, pommes rissoles, skysauce.

 

 

Desserter


Pæretærte med vaniljeis og flødeskum.

Is med friske frugter

Pandekager m./ is og jordbærsyltetøj

Gammeldags Æblekage

Trifli med jordbær

 

 



Couvertpris kr. 300,-