Menu Luxus

Menu Luxus



Sammensæt din tre-retters menu ud fra nedenstående:

 

Forretter


Hummersuppe m. grønne asparges

Jordskokkesuppe m. stegt rødfisk

Peruviansk spicy-marineret hellefisk med kinarejer og laksesalat.

Hjemmedampet kold laks med aioli, pyntet med stenbiderrogn og hele krebs.

Lynstegt frisk tun med chokoladesauce grønne asparges og løgkompot.

Stykker af varmrøget laks anrettet på sprød salat med æblebagte rødbeder, kapers og sommerbær.. Fiskesymfoni med spicy mayonnaise.

Sprød parmaskinke m. soltørrede tomater og hjemmelavet basilikumpesto.

 

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

 

Hovedretter


Andebryst m. ovnbagt rødkål, broccoli, karrysauterede gulerodsstave, grovfrittes og mild flødesauce.

Helstegt oksemørbrad, sicilienne, kryddertomat, rosenkål, hasselbachkartofler, kanelsauce.

Helstegt kalvemørbrad, baconristet savoykål, ristede minimajs, bagte rødbeder, krydret kartoffelcreme serveret i egen skal, hertil salviesauce.

Krondyrfilet, appelsinsalat, ½ æbler, tyttebær, portvinsbagte rødløg, aspargeskartofler, vildtsauce. Tillæg for krondyrfilet pr. couvert incl. moms kr. 50,-

Hvidløgsmarineret lammekrone med langtidsbagte hele tomater og cremet gulerodspuré, hertil rosemarin krydret pommes Anna og skysauce.

 

Desserter


Hvid chokoladekage med hindbærskum.

Kold rabarbersuppe med vaniljeis og knuste dessertcroutons/sprød kage.

Luksus-is-lagkage m. marcipanovertræk serveret med frugtcoulis

Hjemmelavet nougatchokoladelagkage m. is og frisk frugt

Hjemmelavede pandekager i cognac-orangemarinade, hakkede mandler og hjemmelavet is.




Couvertpris kr. 350,-